DAMIR MISTRIC 

Jeg heter Damir og har en 4-års utdanning innen “Sport and Physical Education” –
og mer en 15 års erfaring som trener/coach.
I løpet av karrieren min har jeg jobbet tett med både idrettsutøvere og mosjonister.
I tillegg har jeg jobbet som faglærer i kroppsøving.
I den senere tid har jeg jobbet intensivt med mosjonister med særlig fokus på rehabilitering
og stabiliseringstrening, men også kroppsbygging og omfattende kroppsforvandlinger.
Min tilnærming til trening er av en seriøs, disiplinert og kunnskapsorientert karakter.
Ovenfor mine kunder er jeg dedikert, tilgjengelig og alltid forberedt til handling.


Som Performance Coach kan jeg tilby et vektreduksjons treningskonsept som heter:

    EXTREME BODY MAKOVER

Bli en av mange fornøyde kunder

Treningskonseptet tilbyr en mulighet for å gå ned i vekt på en rask, effektiv og sunn måte ved bruk av tilsvarende riktige og personlig tilpassede treningsmetoder, teknologi og kosthold.
Prosessen er nøye planlagt med tanke på klientens personlige målsettinger.

For mer info og booking av gratis konsultasjonstime gå inn på min nettside EXTREMEBODYMAKEOVER.NO eller ta kontakt direkte via mail eller mobil.

  • Facebook: Performance Coach Damir Mistric

  • Instagram: performance_coach_damirmistric


Spesialisering

  Coaching/Veiledning

  Olympisk vektløfting

  Funksjonell styrke trening

  Kosthold

Personlig Trener | Damir Mistric


Utdanning

  • 4 års Faculty of Sports and Physical Education
  • Rehab kurs (SATS)
  • 3D trening, Norges Idresshøyskole


Erfaring

  • Gjennomført over 5000 PT-timer
  • Personlig trener siden 2011
  • Jobbet 6 år som PT hos SATS Spektrum
  • Jobbet som Performance Coach siden 2016


Hva sier kundene

Her kan du lese om hvorfor noen velger å trene med personlig trener. Trykk på den enkeltes sitat.

Hva sier kundene om Damir

Henning

«Jeg har trent med Damir siden 2014 og blir stadig imponert over hans evne til å utfordre og tenke nytt når vi jobber sammen. I stor grad takket være Damir og hans evne til å skreddersy trenings- og kostholdsprogram kan jeg ha et ganske normalt liv til tross for alvorlig kronisk sykdom. Han er profesjonell til fingerspissene – og resultatene kan jeg se i speilet hver dag! Men han er også et flott menneske – tilgjengelig og imøtekommende når som helst. Jeg har hatt trenere på flere kontinent, inkludert i USA, men Damir er i en særklasse”.
– Henning

Simen

«Jeg har trent styrke i rundt 10 år før jeg begynte å trene med Damir.
Det første jeg opplevde etter at jeg begynte å trene med Damir er gode resultater på styrketrening.
Trening har blitt mye mer gøy etter jeg har fått mer synlige resultater.
Det jeg liker med Damir er at han er veldig flink til å tilpasse trening etter mine ønsker og behov. Damir er også kunnskapsrik, han kan mye om styrketrening og kosthold.”
– Simen Steinda

Arne Kristian

«Som danser beveger jeg meg mye hver dag. Jeg liker å trene med Damir for han forstår hva jeg trenger. Liker ikke “standard workout” hvor man fokuserer på en muskelgruppe av gangen. Damir lager nyskapende økter hvor jeg må bruke hele kroppen og koordinasjon, som på jobben. Kostholdsprogrammet han setter sammen for meg passer veldig godt til mitt aktive yrke som krever mye energi, og ikke minst riktig dose til riktig tid. Damir er tøff, men samtidig en forståelsesfull og ikke minst motiverende trener.»
– Arne Kristian

Idar

«Jeg heter Idar. Jeg har trent med Damir i to og en halv måned og har gått ned i vekt 15kg. Jeg er veldig fornøyd med resultatet. Damir er veldig flink til å legge opp et godt (RIKTIG) kosthold så jeg går ned i vekt og blir der. Han er veldig målbevisst i forhold til treningen min, vet hele tiden hvor sterk jeg er og øker intervaller etter det… vet han forskjellige øvelser som jeg visste ikke om, ikke bare apparatene, men godt utarbeidet opplegg som er tilpasset meg.
TUSEN TAKK DAMIR.»
– Idar

Benthe

«Jeg heter Benthe og jeg er 51 år gammel. Jeg har siden januar trent med Damir og har vært i en prosess hvor målsetningen var å gå ned i vekt. Damir har satt opp et kosthold og treningsprogram som jeg har fulgt opp i 10 uker. I løpet av de 10 ukene har jeg gått ned i vekt – 10 kilo.
Damir er veldig flink til å lære bort, han er pedagogisk og jeg syns det er veldig motiverende å trene sammen med Damir, han er veldig flink til å få fram det beste i deg. Jeg opplever også Damir som kunnskapsrik og han har full kompetanse innenfor trening. Til slutt vil jeg si at jeg er veldig fornøyd med hele prosessen, opplegget og ikke minst med Damir»
– Benthe

Christina

«Etter 8 år med helseutfordringer og sykdom bestemte jeg meg høsten 2013 for å “ta noen grep” for å endre livsstil og forhåpentligvis få bedre helse. Jeg har en nevrologisk muskelsykdom, Myastenia Gravis, og legene sa jeg aldri ville kunne trene styrke igjen. I tillegg ble jeg litt satt ut av kreftsykdom i 2010, og når cøliaki-diagnosen ramlet inn august 2013 bestemte jeg meg for at nok var nok.
Jeg begynte å trene på SATS Spektrum med personlig trener, Damir Mistric, 4.september 2013. Jeg kan ikke si annet enn at det har endret OG reddet livet mitt! Det er jeg sikker på.
Jeg veide da 84,2 kg og var overvektig og ekstremt ute av form. Damir viste meg fra første stund at alt er mulig med viljestyrke og rett fokus. Første treningsøkt måtte jeg gå av ergometersykkelen etter kun 4 minutter for ikke å besvime. Damir sin metode med funksjonell trening ble redningen, og jeg lærte å bruke egen kroppsvekt til å komme i form. Varierte øvelser og Damirs enorme kunnskap om trening og kosthold ga raskt resultater, og gleden var stor hver gang jeg kunne løfte tyngre kettlebells.
I begynnelsen var fettforbrenning og vektnedgang hovedfokus, og jeg gikk jevnt ned 1 kg pr uke, og i løpet av 1 år gikk jeg ned 20kg. Nå har jeg begynt å lære olympisk vektløfting av Damir, noe jeg synes er veldig spennende, og trening har nå blitt en livsstil for meg og jeg gleder meg til fortsettelsen! Gleden jeg kjenner over å ha fått livet mitt og helsen min tilbake er enorm, og jeg er så takknemlig for Damir, for hans motivasjon, drivkraft og omsorg som gjorde det mulig for meg å nå målene mine. Personlig trener er mitt livs BESTE investering! Uten tvil. Og en stor takk til alle som jobber på Spektrum for alle smil og fantastiske støtte! Jeg hadde ikke klart dette uten noen av dere. »
– Christina Faldalen Sarpong