Hvorfor oss?


[icon color=”#009fda” size=”32px” name=”moon-link” ] Ingen Bindingstid

Vi mener at du selv skal bestemme når du vil trene. Derfor tilbyr FitnessRoom medlemskap uten bindingstid. Les mer om våre medlemsvilkår.


[icon color=”#009fda” size=”32px” name=”moon-pushpin” ] Lave medlemsavgifter

Du betaler kun kr. 349,- pr. mnd.
Ingen innmeldingsavgift eller andre skjulte gebyrer!


[icon color=”#009fda” size=”32px” name=”moon-home” ] Delikate & effektive lokaler

Vi har fokus på plasseffektive lokaler og har valgt å tilby kondisjons- og styrketreningsapparater. I tillegg finner du alt av frivekter. Vi har ikke brukt noe plass til barnepass, spa, badstu, store resepsjonsområder eller gruppetreningsrom. Interiøret er lyst for gi en bedre treningfølelse. FitnessRoom er også et miljøbevisst treningssenter og du vil oppleve at vi har tatt i brukt teknologi for å spare miljøet.


[icon color=”#009fda” size=”32px” name=”moon-thumbs-up” ] Åpent 05 – 24

FitnessRoom har romslige åpningstider som er fra 05:00 – 24:00 hver dag hele året.
Dette gjelder alle dager hele året (lørdager, søndager, helger/helligdager)


[icon color=”#009fda” size=”32px” name=”moon-checkmark” ] 100% kontroll

FitnessRoom er banebrytende i treningsbransjen når det gjelder å ta i bruk teknologi som gjør at du selv kan administrere ditt medlemskap. Du vil ha muligheten til å melde deg inn og ut på nett. Du kan se din betalingshistorikk og antall treninger som er gjennomført.


Parkering

FitnessRoom kan tilby gratis parkering. Du kan se parkerinsgregler for det enkelte senter under knappen “Velg senter” i hovedmenyen. Husk parkeringsbevis som lastes ned på Min Side