JULIAN MILLER

Trening for meg har gitt meg et helt nytt perspektiv på livet. Jeg har oppdaget at det er så mange utfordringer vi møter i hverdagen som blir lettere å håndtere på grunn av de erfaringene og endringene, både fysiske og psykiske, som oppstår ved et aktivt liv. Det er disse erfaringene og den kunnskapen jeg har ved studier, jeg ønsker å dele med de jeg får gleden av å veilede i trening og kosthold.

Jeg er opptatt av at alle mennesker, uansett utgangspunkt og fysiske forutsetninger, har en gnist i seg som kan tennes. Når vi finner den gnisten, er mulighetene ubegrenset.

For meg handler det ikke om å “kutte ut” eller “nekte seg”.
Ved å lytte til dine ønsker og behov kan vi sammen komme frem til den treningsformen og det kostholdet som passer akkurat deg. Det finnes ingen fasit, vi er alle forskjellige, og vi må alle velge egne veier å gå, men vi kan alle nå de samme målene. Enten du ønsker deg å gjøre hverdagsoppgaver lettere eller delta i birkebeiner rittet eller Norseman.
Det avhenger bare at vi finner det som motiverer deg.
Det er der jeg kan hjelpe, både fysisk og psykisk med naturlige og funksjonelle bevegelser rettet mot dine mål og behov.

«Jeg gjør i dag det andre ikke gjør, slik at jeg i morgen kan gjøre det andre ikke klarer»


Erfaring

  • Jobbet som fulltids PT siden 2013
  • Sertifisert kostholdsveileder, Active Education
  • Sertifisert Personlig Trener, Active Education
  • Sertifisert Kettlebellsinstruktør, Norges Idrettshøyskole
  • Universitet i Oslo, Pedagogikk
  • Svennebrev i Tømrer


Hva sier kundene

Her kan du lese om hvorfor noen velger å trene med personlig trener. Trykk på den enkeltes sitat.

Zhara

«I first started training with Julian 8 months ago while dealing with a depressive episode and associated weight management issues. In my initial consultation we just talked.
He instantly put me at ease and asked about my goals, lifestyle and nutrition. Through our conversation, I felt like he really took the time to get a sense of who I was, and what I wanted to get from training. He took what I told him and used it to create a flexible strength training program.
He also helped me understand nutrition and how to eat when I am strength training. He did an amazing job of making my daunting goals seem achievable.
Working with him the past few months has not only changed my physique, but it has also made me mentally stronger.
I plan to continue working with him and I do know the results will exceed my expectations.
I would recommend him to anyone looking to make a similar life change.»
– Zhara

Torill Solberg

«Da jeg skulle velge PT var jeg opptatt av å finne en som kunne forstå hvordan det er å streve med å gå ned i vekt, hvordan det er å ha smerter i kroppen og det med å leve med skader.
Etter mye leting på Internett, dukket Julian opp.
Og da jeg leste “min kolsåstopp” som han har skrevet om seg selv, viste jeg at dette er min PT.
Han har hjulpet meg både med vond rygg, hofter, skuldre og knær. Han har bokstavlig talt; trent av med det vonde om jeg kan si det sånn. Han har vært en støttespiller når det gjelder vektnedgang også.
Jeg kan varmt anbefale Julian som PT.»
– Torill Solberg

Alec Eigner

«Julian er flink til å lytte etter hva jeg ønsker å oppnå. Han legger opp et variert opplegg slik at jeg kan velge på egen hånd det som fungerer best for meg. Er det en øvelse jeg ikke liker så godt kommer han med en øvelse som er like god eller bedre. Det jeg liker best med treningsprogrammet Julian gir er at han er ikke bare opptatt av at jeg skal bli sterkere, men som han sier få en kvalitets-muskel som samarbeider godt med de andre musklene. Som kommer godt med når man skal ta seg en gå tur i fjellet. Jeg kan anbefale Julian på det sterkeste.»
– Alec Eigner


Min Kolsåstopp


Jeg har et svært personlig forhold til Kolsåstoppen, da den har betydd mye for meg de siste årene.
Det begynte med at jeg hadde et ønske om å slanke meg. Jeg slet med vond rygg og knær, og tenkte at det ville hjelpe å ha mindre vekt å bære rundt.
I starten så jeg bare på det som trening. Jeg konkurrerte med meg selv om å komme fortest mulig opp med Dønski videregående som startpunkt. Da jeg begynte kom jeg meg så vidt opp med knærne mine, så satte jeg nye tider fra 30 min til min nåværende pers på 17:58.

Det jeg oppdaget etter hvert var at Kolsåstoppen ble så mye mer enn trening. Det ble et sted jeg kunne tenke. Et sted som ga ro samtidig som det ga utfordring. På tre måneder hadde jeg gått ned 20 kg i tillegg til at styrke og utholdenhet var betydelig forbedret. Alle som kjente meg så forandringen og kunne ikke skjønne hvor fort det gikk.

Jeg begynte å gå opp før jobb. De 5-10 minuttene jeg satt på toppen ga uante krefter til å mestre dagens utfordringer. Jeg ble mer bevist på kroppens reaksjoner og endringer til ulik trening og mat. Det var det som førte til at jeg nå har trening og kosthold som yrke og livsstil.

I dag ser jeg ikke på en tur til toppen som trening. Treningen gjør jeg med fokus og planlegging på FitnessRoom, der jeg har trent nesten siden det åpnet og nå har gleden av å kalle det mitt arbeidssted. Treningseffekten av å gå til Kolsåstoppen for meg er nå bare en bonus til det som er hovedgrunnen til at jeg går opp flere ganger i uka – nemlig tid til meg selv, opplevelsen av natur og fantastisk utsikt.

Jeg anbefaler alle å finne sin “Kolsåstopp” i livet -uansett hvor og hva det måtte være.