Opplev våre treningssentre og naviger deg rundt i lokalene


FitnessRoom Sandvika

Trykk refresh knappen i din nettleser hvis ikke linken starter når du trykker på bildet.


FitnessRoom Kværnerbyen

Trykk refresh knappen i din nettleser hvis ikke linken starter når du trykker på bildet.


FitnessRoom  Rykkinn

Trykk refresh knappen i din nettleser hvis ikke linken starter når du trykker på bildet.


Konseptet


Solid erfaring og nøye analyser

Konseptet ble utviklet over en 4-års periode (2006-2010) av initiativtager og gründer, Knut Georg Engebu.
Engebu har jobbet i treningsbransjen siden 1995, vært toppidrettsutøver (vært på landslaget i roing), trent mye på Olympiatoppen Toppidrettssenter ved Sognsvann og har en 4-årig Cand. mag grad fra Norges Idrettshøyskole innenfor fagfeltet Fysisk Aktivitet og Helse. Denne bakgrunnen har vært med på å danne en solid plattform som Engebu nå ønsker å dele med andre gjennom konseptet, FitnessRoom.

Engebu har de siste årene analysert det norske treningssenter markedet og sett at det er nye behov som vokser frem der de tradisjonelle treningssentrene/fullsortimentsentrene ikke strekker til. En viktig del av hans arbeid med dette konseptet har vært å besøke mange andre land og utveksle erfaringer.


Teknologi

En viktig drivfaktor i konseptet har vært å ta i bruk avansert teknologi for å gjøre det lettere for medlemmer å melde seg både inn/ut og at medlemmet selv kan administrere sitt medlemskap.
Engebu har hentet mye inspirasjon fra flybransjen – der det er slik at nesten samtlige som bestiller flyreise idag bruker internett når de bestiller flybillett.


Dette skyldes nok at Norge har et godt utbygget internett og at vi nordmenn er vant til å betale med betalingskort (VISA/Mastercard) over internett. Dette igjen skyldes at det er sikkert å betale med kort over internett i Norge. Litt av den samme måten som når du bestiller en flybillett vil du oppleve hos FitnessRoom – hele innmeldingsprosessen er enkel og oversiktlig – og du får også en egen “min side” der du selv administrerer ditt medlemskap.

Pris & beliggenhet

Det er en kjensgjerning idag at det er relativt dyrt å trene på et treningssenter som tilbyr gruppetimer, spa, solarium, barnepass, “gratis frokost” og store resepsjonsområder hvis man ikke benytter seg av alle disse tilbudene. Men de færreste av oss gjør nok, dessverre, ikke det. Likevel så betaler mange dyrt for det store og varierte tilbudet mange av disse kjedene har. Andre velger å ikke trene for de synes det er altfor dyrt og at beliggenheten er dårlig.
Så hvorfor ikke da ha fokus på det man virkelig trenger for å komme i bedre form, bedre helsen eller bli sterkere?

Det vil med andre ord si: enkel tilgang til kondisjons- og styrketrening i delikate og lett tilgjengelig lokaler!


FitnessRoom tilbyr trening til en fast lav pris på 399,-/mnd uten bindingstid – og i lett tilgjengelige lokaler.

Det er dette vi kaller
Trening på dine vilkår!

shadow-down