LISE HOSETH

lisehoseth@live.no

467 70 581


Min vei til å bli personlig trener startet med en interesse rundt hvordan kropp og sinn henger sammen, og hvordan fysisk aktivitet kan bidra til at vi fungerer optimalt både fysisk og mentalt. Jeg er en personlig trener som legger fokus på varige vaner og tett oppfølging. Samtidig har jeg stor interesse for hvilke helseeffekter fysisk aktivitet gir, og hva vi kan få til uansett hvilke utfordringer vi møter på. På veien mot dine mål og resultater vil jeg sørge for effektiv og trygg trening, og at du opplever mestring underveis.

Om du ønsker å komme i gang med trening, få fart på motivasjonen, trene skadefritt, eller prestere bedre innen ditt treningsfelt er jeg klar til å ta deg imot. Sammen skal vi utforske ditt potensiale, og løfte deg høyere enn noen gang.

Fra høsten 2020 utfører jeg også massasjetimer på FitnessRoom Sandvika til en hyggelig pris. Massasje er for deg som ønsker å løse opp og forebygge spenninger i muskulaturen, eller som trenger et beroligende pust i bakken. Ta kontakt ved interesse.

«Motivasjon får deg i gang, vaner får deg til å fortsette»


Erfaring

  • Bachelor i livsstilsendring og folkehelse ved Høyskolen Kristiania
  • Personlig trening for helsefag ved SAFE Education
  • Power trainer (olympiske løft) ved SAFE Education
  • Studerende massasjeterapeut
  • Trener for gravide (nov 2020)
  • Idrettspsykologi og mental trening ved Bjørknes Høyskole
  • Idretts- og treningserfaring innen styrketrening, fotball, friluftsliv og utetrening


Hva sier kundene

Her kan du lese om hvorfor noen velger å trene med personlig trener. Trykk på den enkeltes sitat.

Karen

«Jeg er av typen som blir veldig engasjert i ting en liten stund, men detter fort av igjen. Spesielt når det kommer til trening og kosthold. Med kostholds- og treningsplanen jeg fikk av Lise var alt tilpasset min hverdag, mine ønsker og behov. Enkle, oversiktlige og gjennomførbare planer som gir inspirasjon til en sunn og aktiv hverdag!»
– Karen, 24

Dragana

«Lise er først og fremst en allsidig og omtenksom personlig trener, en dyd som er viktig når man leter etter en trener. Hvis du er ute etter å lære ulike rutiner for egentrening, er Lise en master på å tilrettelegge en plan som er tilpasset deg, og som du kommer til å bli glad i. Hvis du er ute etter The Rock som heier og oppmuntrer, eller The Rock som pusher deg til å holde ut lengre enn du trodde du kunne gå, så vil Lise heie seg hes for deg. Hvis du er ute etter full leksjon på muskler, kosthold, healthy living, vil Lise gi deg fordelene med de to viktigste stedene du har tatt for å oppnå det sunne livet du vil leve: å begynne å trene på FitnessRoom, og å velge Lise som DIN trener»
– Dragana, 26

Astrid

«Jeg var ganske langt ned en periode, både fysisk og psykisk og hadde veldig dårlig kosthold blant annet. Så jeg prøvde å søke på nett om råd og tips, men det ble så mye at jeg visste ikke hvor jeg skulle starte – det var da jeg bestemte meg for å kontakte Lise. Det angrer jeg virkelig ikke på! Det jeg likte spesielt godt var at hun ordnet det så konkret og enkelt, og samtidig grundig. Det gjorde det så mye enklere å starte et sted og ikke minst å fortsette, og har ført til at jeg har det bedre med meg selv, både fysisk og psykisk. Tusen takk for kjempegod hjelp og dette anbefaler jeg virkelig til flere!»
– Astrid, 24

 

Fredrik

«Lise er en fantastisk bra personlig trener. Hun er en blid og sprudlende jente, men kanskje viktigst av alt, utrolig dyktig i det hun driver med. I løpet av den korte tiden jeg har trent med henne har jeg lært mye mer enn i de årene jeg holdt på aktivt med idrett. Jeg føler meg tryggere i den tekniske utførelsen av øvelser, og med et helt arsenal av nye øvelser kan jeg lett variere hvordan jeg trener. Det aller viktigste er at hun har gjort trening veldig gøy. Jeg har en helt ny motivasjon som holder meg i gang uke etter uke.»
– Fredrik, 24

Marianne

«Det som appellerte til meg ved Lise som PT var at hun er opptatt av at jeg oppnår de målene jeg setter meg, helt uavhengig av hva de måtte være. Det er treningsglede, og ikke prestasjon som står i fokus. Nettopp dette gjør treningen så spennende, morsomt, og utfordrende. Jeg likte ikke styrketrening så godt før. Etter at jeg begynte å trene med Lise har styrketrening blitt gøy!» »
– Marianne, 38 år

Kristina

«Lise er en veldig behagelig og snill PT som er veldig lett å snakke med. Hun lyttet godt til mine behov og ønsker, slik at jeg fikk tilrettelagte øvelsene og samtidig god oppfølging på riktig teknikk.»
– Kristina

Anders

«Lise har hjulpet meg med treningen ved at han har gitt meg gode programmer å trene etter. Hun er alltid god å ha dersom jeg trenger råd til treningen. Hadde jeg ikke fulgt Lise sine råd og programmer hadde jeg ikke vært der jeg er i dag»
– Anders

«Motivasjon får deg i gang, vaner får deg til å fortsette»
– Lise Hoseth