Personlig trening

Personlig trening var i mange år en populær treningsform i USA, før den etter hvert spredte seg til større byer i Europa. Treningsformen har også spredt seg til Norge og er en stadig voksende og mer populær treningsform. Personlig trening er en treningsform hvor du gjennom hele treningsøkten får individuell oppfølging av en personlig trener (PT).

En PT vil gi deg kyndig veiledning og korreksjon under treningen. Dette vil gi en mer effektiv trening, samt risikoen for skader blir redusert.


Kompetente personlige trenere

Våre sertifiserte personlig trenere har høy faglig kompetanse innen trening og kosthold. Alle har utdannelse fra Norges Idrettshøgskole, AFPT (Akademiet for personlig trening).


Pris og tid

FitnessRoom tilbyr ulike pakker av PT. Du kan velge mellom solo eller duo trening. Alt etter behov!


Hvem passer PT for?

Personlig trening passer for alle, uavhengig av nivå og ferdigheter, god eller dårlig form, tidligere treningserfaring eller ikke. Mange mennesker velger fagfolk når badet skal pusses opp. Vi kan gjøre mye selv, men med fagfolk går ting oftest raskere og med et bedre resultat. Med trening er det ikke annerledes. Har du en personlig trener fra FitnessRoom kan du føle deg trygg på at våre treningsprinsipper er basert på faglig forankrede kunnskaper. En personlig trener hjelper deg med å nå målet ditt ved å sikre at du trener målrettet, riktig, sikkert og effektivt.

Ønsker du bistand med å få tilrettelagt et treningsprogram for så å trene videre på egenhånd, så bestiller du en enkelt time med PT. Ønsker du kontinuerlig oppfølging, motivasjon og garantert fremgang, bestiller du PT klippekort. Hvor ofte og hvor lenge du ønsker å bruke en personlig trener bestemmer du helt selv, men bistand fra en PT over tid vil gi de beste resultatene.


PT er ideelt for deg som ønsker


  • Motivasjon for å trene

  • Varig vektreduksjon

  • Mer overskudd i hverdagen

  • Å lære mer om hvordan en skal trene og hvordan kroppen fungerer

  • Bedre resultat av treningen

  • Raskere fremgang

  • En sunnere kropp


Hvordan foregår en PT time?

Helt i starten av en periode med PT vil man ha en samtale hvor du og din trener gjennomgår målsetning, tidligere treningserfaring, hvor ofte du kan trene, hva du liker å trene m.m. Basert på denne samtalen legger dere opp et treningsopplegg som er tilpasset deg og dine målsetninger. Treningsprogrammet ditt skal være både effektivt og motiverende.

Med en PT har du en treningspartner som er 100 % fokusert på deg og sørger for at du gjør de riktige tingene til enhver tid. Du bestemmer selv hvor ofte du ønsker å bruke din PT, men et samarbeid over tid vil gi det beste resultatet. Uansett ønsker vi at du skal bli fornøyd og vil dermed sørge for at ting gjennomføres og løses optimalt enten det gjelder trening eller kosthold.


Personlig trening – DUO?

Personlig trening DUO er at dere er to stykker som trener samtidig med 1 PT. Dette blir ofte brukt når du har en venn/vennine som du øsnker å trene sammen med, men trenger et oppsatt treningsprogram av en PT. Da deler du opplevelsen med noen du kjenner og dere kan motivere hverandre, samtidig som dere blir trent og veiledet av en personlig trener.