FitnessRoom Rykkinn

FitnessRoom Rykkinn ligger på Rykkinn Nærsenter og åpnet 06. november 2014. Rolige farger gjenspeiler lokalet som er totaloppusset  og fremstår delikat med tanke på interiør, farger og topp moderne ventilasjon. Garderobene er eksklusive og effektive. Her finner du oss med inngang fra kjelleretasjen. Senteret har alt du kan tenke deg av styrke- og kondisjonsapparater med kvalitetsutstyr fra Cybex. Vi har det du trenger for å trene! Det er gratis parkering i hele senterets åpningstid. Det er godt med parkeringsplasser rett utenfor vår inngang


Åpningstider

05:00 til 24:00 hver dag – hele året

Besøksadresse

Muninsvei 1, 1348 Rykkinn
e-post: rykkinn@fitnessroom.no

   


Parkering

Rykkinn Senter har 3 timer gratis parkering når hovedsenteret er åpent. Når hovedsenteret er stengt er det 2 timer gratis parkering forutsatt at man har registrert sitt reg.nr på p-automat inne hos FitnessRoom.
For mer utfyllende forklaring rundt p-regler for Rykkinn Senter og FitnessRoom Rykkinn  se punkt 9 “Parkeringsanvisning – Rykkinn” på siden Spørsmål & Svar.


Har du spørsmål?

Vi har laget en enkel oversikt som besvarer de fleste spørsmål våre kunder har. FitnessRoom har ingen resepsjon slik all kommunikasjon vil skje via vår internettside og via epost. Det anbefales at du ser igjennom disse spørsmålene før du evt. sender oss en epost.

Spørsmål rundt medlemskap – se Spørsmål & svar.


3 medlemmer om FitnessRoom

Hva sier våre medlemmer om FitnessRoom.  Her kan du lese hva våre medlemmer mener om FitnessRoom.
Trykk for å vise sitat.

Marte Lind Bergsli

 • «Veldig imponert over de nye lokalene på Rykkinn. God plass, alt man kan tenke seg og ikke minst delikat»
  – Marte Lind Bergsli

Svein Olsrud

 • «Topp treningsstudio. Rent og koselig.»
  – Svein Olsrud

Aria Amirvar

 • «Super stylish!»

  – Aria Amirvar


Se våre lokaler

FitnessRoom har valgt å ha fokus på lokaler med god luft som igjen skal gi god treningsutbytte. Vi har lyse jordfarger som tema for å gi en mer behagelig trening. Bla deg igjennom bildene.


Personlig trening

Vi har sertifiserte trenere med høy kompetanse. Personlig trening er en treningsform hvor du får individuell oppfølging av en PT. Ønsker du effektiv trening og samtidig ønsker raske resultat, så er nok en PT noe for deg!

Sjasmin Fatahi

Rykkinn


PT – RYKKINN
Sjasmin Fatahi

Gjør det beste ut av
ditt potensiale”

Julian Miller

Rykkinn


PT – RYKKINN
 Julian Miller

Jeg gjør i dag det andre ikke gjør, slik at jeg i morgen kan gjøre det andre ikke klarer”

Thomas Aandahl

Rykkinn


PT – RYKKINN
 Thomas Aandahl

Trening og oppfølging
i trygge hender»”


Hvorfor personlig trening

Her kan du lese om hvorfor noen velger å trene med personlig trener. Trykk på den enkeltes sitat.

Hege Lystad

 • «Jeg valgte PT til intro fordi jeg har problem med rygg og det virket som hennes fokus ville være bra for min kropp. Sjasmin er alltid positiv og motiverende når vi trener. Hun er god på å skape variasjon, samtidig som det er en rød tråd og ting jeg lærer som jeg kan gjøre selvstendig. Sjasmin er fleksibel på treningstider og er aldri sent ute. Jeg opplever at hun bryr seg om meg som person. Hun gjør treningene gøy, samtidig som jeg opplever stor grad av mestring. Jeg vil absolutt anbefale Sjasmin som pt.»
  – Hege Lystad


Se vårt treningsutstyr

FitnessRoom har valgt treningsutstyr fra øverste hylle for å sikre at du trener korrekt og effektivt. Vårt treningsutstyr er fra amerikanske Cybex og alt av tilbehør er fra ZIVA


Video av FitnessRoom

Vi har laget en enkel video der du får innblikk i hvordan vårt konsept ser ut.
Her får du nok svar på de fleste spørsmål du måtte ha.
Videoen viser blant annet hvordan bli medlem, senterets utstyr, hva en personlig trener gjør og hvorfor medlemmer velger FitnessRoom.


Hvordan bli medlem

Vi har laget en enkel video der du får innblikk i hvor enkelt det er å bli medlem og hvor raskt du kan komme igang med treningen.
Videoen viser innmeldingsprosessen og hvordan man første gang kommer inn på senteret ved bruk av adgangskoden og adgangslusen.


Har du spørsmål?

FitnessRoom har ingen resepsjon slik all kommunikasjon vil skje via vår internettside og via epost. Det anbefales at du ser igjennom disse spørsmålene før du evt. sender oss en epost.

Har du spørsmål?

Trykk her