THOMAS AANDAHL

Andre beskriver meg som en veldig organisert, engasjert og sosial mann, som sprer dette rundt seg. Jeg er trygg på det jeg gjør, og tilføyer faglig ekspertise fra min fysioterapibakgrunn inn i rollen som personlig trener. Å kunne hjelpe mennesker har alltid vært nært til mitt hjerte, og jeg følger de fra de aller laveste funksjonsnivåene, til toppidrettsutøverne i landet.

Hvis du ønsker hjelp til å komme i gang med trening, hvor fokus er rettet mot vektreduksjon, kosthold, muskelvekst, skadeforebyggende trening eller lignende, ta gjerne kontakt.

Selv har jeg erfaring fra mange år innen Haslum håndballklubb, 2,5 år med olympiske løft, crossfit og mange år med Fitness.
Jeg trener selv på FitnessRoom Rykkinn, så om du ser meg må dere gjerne komme bort for en prat og ved eventuelle spørsmål.

«Om ditt mål er å komme i gang med trening, eller å ta det til nye høyder, hvorfor ikke gjøre det i trygge hender.” »


Erfaring

  • 3-årig Bachelorutdanning i Fysioterapi (i Nederland)
  • 6-måneders minor i Sportsfysioterapi og mobilisering
  • 1-årig forskningsbasert turnus som fysioterapeut i Nederland, Norge og Australia
  • Dry Needling kurs – smertebehandling med nåler
  • Over 600-timer massasje- og bløtdelsbehandling
  • Livredning i vann og på land med hjertestarter
  • Assistent ved førstehjelps- og sportsmedisinskurs
  • Kostholdskurs og hovedfag innen fysiologi
  • Utdypning innen nevrologi, blant annet Parkinson, MS og hjerneslag


Hva sier kundene

Her kan du lese om hvorfor noen velger å trene med personlig trener. Trykk på den enkeltes sitat.

Roald

«Etter å ha blitt rammet av et alvorlig slag, har jeg vært hans kunde i ca.15 måneder, og vil fortsette (håper jeg) å være det så lenge jeg har behov for hjelp. Dagens resultat når det gjelder benet, er at jeg har gått fra rullestol til prekestol, til krykke, og beveger meg nå ute og inn, med og uten stokk. I høyre armen har jeg bevegelighet opp til en viss høyde, og jeg kan bevege fingrene og ta i ting. «I følge legespesialister er jeg kanskje 1 av 100 som er kommet så langt på så kort tid», takket være Thomas. Tusen takk Thomas. Uten din fantastiske hjelp har nok livet mitt vært helt annerledes enn det er i dag»
– Roald

«Trening med faglig oppfølging!»
– Thomas Aandahl