THOMAS AANDAHL

Trening er en stor del av min livsstil, og arbeidet som personlig trener er derfor en arena hvor jeg kan dele gleden av min hobby. Andre beskriver meg som en veldig organisert, engasjert og sosial mann som sprer dette rundt seg. Jeg er trygg på det jeg gjør, og tilføyer faglig ekspertise fra min fysioterapibakgrunn inn i rollen som personlig trener. Å kunne hjelpe mennesker har alltid vært nært til mitt hjerte, og jeg følger de fra de aller laveste funksjonsnivåene til toppidrettsutøverne i landet.

Hvis du ønsker hjelp til å komme i gang med trening, hvor fokus er rettet mot vektreduksjon, kostholdsendringer, muskelvekst, skadeforebyggende trening eller lignende, ta gjerne kontakt


Erfaring

 • Gjennomført over 5000 PT-timer enten som PT/Fysioterapeut
 • Fysioterapeut, Bachelor 2014 (180stp)
 • 6-måneders minor i Sportsfysioterapi og mobilisering (30stp)
 • 1-årig forskningsbasert turnustjeneste i Nederland, Norge og Australia (30stp)
 • Fordypning og interesse innen undersøkelse (diagnostisering) og behandling av muskel- og skjelettplager
 • Fordypning og interesse innen nevrologi, blant annet Parkinsons sykdom, Multippel sklerose (MS) og hjerneslag (CVA)
 • Kostholdskurs og hovedfag innen fysiologi
 • Kursing innen tema «Sterkere» – en holistisk tilnærming fra manuellterapeut, psykolog og ernæringsfysiolog iht trening, inaktivitet og belastningskapasitet/evne
 • Dry Needling kurs – smertebehandling med nåler
 • Førstehjelp/livredning i vann og på land med hjertestarter
 • Assistent ved førstehjelps- og sportsmedisinskurs


Hva sier kundene

Her kan du lese om hvorfor noen velger å trene med personlig trener. Trykk på den enkeltes sitat.

«Etter å ha blitt rammet av et alvorlig slag, har jeg vært hans kunde i ca.15 måneder, og vil fortsette (håper jeg) å være det så lenge jeg har behov for hjelp. Dagens resultat når det gjelder benet, er at jeg har gått fra rullestol til prekestol, til krykke, og beveger meg nå ute og inn, med og uten stokk. I høyre armen har jeg bevegelighet opp til en viss høyde, og jeg kan bevege fingrene og ta i ting. «I følge legespesialister er jeg kanskje 1 av 100 som er kommet så langt på så kort tid», takket være Thomas. Tusen takk Thomas. Uten din fantastiske hjelp har nok livet mitt vært helt annerledes enn det er i dag»
– Roald

«Thomas har vært min personlige trener over en lang periode. Mitt mål for trening er å holde en vond rygg i sjakk ved å trene opp kjernemusklene og bli generelt sterkere. Rett og slett holde meg i form.
Thomas har et stort utvalg av både morsomme og krevende øvelser som han på en elegant måte varierer med. Mange av øvelsene benytter jeg også på fritiden.
Ikke en time er lik en annen. Thomas veileder profesjonelt enhver øvelse slik at øvelsene blir riktig utført. Ved jevn trening og fulgt Thomas råd, har jeg blitt sterkere og mer smidig som har gjort plagene er holdt i sjakk og mine mål er oppnådd. Han er en person som er meget omgjengelig, høflig, fleksibel og god til å lytte. Jeg gleder meg hver gang til timene med Thomas. Jeg kan anbefale Thomas på det varmeste.»
– Dag (66)